♡ WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG ! DON'T FORGET TO FOLLOW ME AND DON'T FORGET TO LEAVE YOUR COMMENT ♡

Thursday, December 13, 2012

HIJAB TUTORIAL ( 11/12/12 )


Assalamualaikum :')

Holaaaa ! hai semua :') memandang kan ramai sangat yang request aku buat Hijab Tutorial , so aku hormat korang semua sebagai kawan , Aku pun cadang untuk buat dengan cousin aku sorang yang stay sini dua hari :') Miss aku dengan dia . Hahaha !

Korang tak tahu berapa banyak kali aku buat video hijab ni , dah banyak kali asyik CUT CUT jew -.-' Naik jemu cousin aku tu , Hahaha ;D Btw siapa yang dah tengok video ni dekat YouTube , thanks okayy ;) Jangan lupa Subscribe akuuuu ! hahahha , And and and aku bersyukur sebab tak ada siapa ceri komen . Nak tahu ? Almaklumlah dorang ni kalau komen orang lain tak ingat dunia ;) Hewww :3 Siapa yang belum tengok lagi video ni , just search Hijab Tutorial - Intan Nor Suhaida . Okayyy ;* Sorry kalau first video yang aku buat ni tak berapa nak perfect !

No comments:

Post a Comment